utorok 30. júna 2015

Timeless Place

Z pražských potuliek. Úzku cestičku takmer zhltol brečtan a ak ňou pôjdeme ďalej, zhltne aj nás. Mäkké svetlo zachytené v ospalých pavučinách. Čas tu tušia len miniatúrni gaštanoví ježkovia, napchávajúci si zatiaľ brušká letom.

Prague wanderings. Tiny road almost swallowed by ivy - if we continue this way, it will swallow us as well. Soft, soft light caught in sleepy spider-webs. Only little chestnut-hedgehogs dream about Time here, while they fill their bellies with summer.

6 komentárov:

  1. I, jsi neuvěřitelná a když mám potřebu ponořit se do snu, procházím tvé fotky, okamžiky tak krásně zachycené, tak tajemné, hltám každé slovo.... ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. velka vdaka za kazde Tvoje mile pismena. Rozmyslam, ze najtazsie je k takym okamihom sa "dostat" - ze nie je mozne ich vytvorit, oni prichadzaju a odchadzaju, ako chcu. A ja som vzdy velmi vdacna, ked pridu a mozem ich zvecnovat. Ale je to placha zver.

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Thanks, dear. I believe, you would love that place - old jewish cemetery covered with ivy, no people, just calm, friendly souls. So tinasosnical. .)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Thanks, dear Anna. There was something other-wordly in that place (but still, I hope, that if there is some other world, one will not have to iron dresses in there.. cause mine in that picture is so rumpled:)

      Odstrániť